Hoppa till sidans innehåll

Lag Bradford vann trean!

13 MAR 2013 21:04
Lag Bradford säkrade seriesegern i division tre med sju av åtta poäng i sista sammandraget.
  • Skapad: 13 MAR 2013 21:04

bradford_13
Lag Bradford åkte till Sundbyberg med goda förhoppningar om att återta sin plats i division 2. Den första matchen mot Djursholm, Östlund slutade dock något snöpligt oavgjort, och sedan kom man i underläge även mot salalaget Ohlsson. Men en stulen tvåa i sista gav segern åt skippande lagledaren Peter Bradford och hans mannar. Även i den tredje matchen mot ett annat salalag kom man i underläge, men två tajta tejkar i sjätte omgången från söndagsskippern Janne Engström gav en fyra och vände matchen.
   Sammandraget avslutades med en ren seriefinal mot Stocksund, Danielsson. Lagen utbytte ettor och tvåor ända fram till sista omgången då stocksundarna, med sista sten, var tvungna att ta en tvåa för att bärga seriesegern. I en grötig omgång la täljelaget fullständigt beslag på mitten av boet efter fem raka dragningar runt en centerguard, och resten var en formsak.
   Bradford har gått runt på inte mindre än sju spelare som fördelat speltiden ganska jämnt sinsemellan, och de flesta har spelat fyra någon gång under serien. Bra bredd!

 

tabell_div3_12_slut

Skribent: Jan Engström

annons

divisionsspel

 

Postadress:
Södertälje CK - Curling
Box 316
15124 Södertälje

Besöksadress:
Erik Dahlbergs väg 17
15124 Södertälje

Kontakt:
Tel: +46707968644
E-post: This is a mailto link