Hoppa till sidans innehåll

Division 4

25 FEB 2020 20:34
V-Kompetens tog viktig seger.
  • Uppdaterad: 27 FEB 2020 09:41

V-Kompetens började sin division 4-helg med en inställd match då lag Kaos från Danderyd dragit sig ur. Istället två matcher på söndagen.

Väl på plats i Uppsala söndag morgon hade det stuvats om i schemat igen, annan bana och nya motståndare. V-kompetens ställdes mot lag Wickström från Åland, en match som till en början var jämn. Men två mycket svaga omgångar i rad mitt i matchen förstörde söndagsmorgonen, efter det reste man sig inte igen. Förlustsiffrorna drog iväg, det blev tillslut 4-14. Bara lyfta på hatten och tacka för kaffet. - Vi hade inte alls marginalerna på vår sida, konstaterar Tony Engström.

Efter en långlunch och lite paltkoma var det match mot lag Lunchcurlarna från Sundbyberg. En match som blev mycket jämn och spännande. Kul match där Södertäljegänget tidigt tog tag i taktpinnen och spelade riktigt bra. Lagen följdes åt men i sista omgången kunde V-Kompetens stänga matchen och vinna med 5-4.

- Alltid kul att spela i Uppsalas fina hall, säger Tony. Vi avslutar med en seger som kan bli viktig framöver.

V-Kompetens laguppställning var Donald Skogh, Åsa Hedh, Tony E Sigfalk och Leif Hedh. Sista omgången och avslutningen av serien spelas i Sundbyberg den 14-15 mars. 

Skribent: Jan Engström
Epost: This is a mailto link

annons

divisionsspel

 

Postadress:
Södertälje CK - Curling
Box 316
15124 Södertälje

Besöksadress:
Erik Dahlbergs väg 17
15124 Södertälje

Kontakt:
Tel: +46707968644
E-post: sodertalje.curling@g...