Hoppa till sidans innehåll

Södertälje Curlinghall

22 OKT 2020 22:28
Det händer saker runt och i hallen.
  • Skapad: 22 OKT 2020 22:28

Ny parkeringsplats för Curlingklubben

Som ni sett så har bla. villan vid in/utfarten på Folkparksvägen fått ett nytt bullerplank som försvårar sikten när man kör ut från parkeringen. Den vägen kommer därför att stängas igen. Vi som ska till Curlinghallen eller dom som ska till hockeyrinken skall nu i stället köra in via Idrottsvägen till Fågelkärrets stora parkering och in till höger och parkera på den grusyta som är närmast Erik Dahlbergsväg. Den ytan kommer följaktligen inte att spolas i år för skridskoåkning. Den nya parkeringenär avgiftsfri.

Detta innebär att vi inte längre ska parkera på asfaltsytan vid västra gaveln på hallen.

Gamla klubbstugan

Kommunen och Södertälje Sjukhus har upplåtit plats på Fågelkärrets parkering för uppsättning av en testningsanläggning för Covid 19, typ ”kontorsbod". Region Stockholm kommer att bemanna denna anläggning via Samtrans och Södertäljebor kan låta testa sig, typ ”Drive thru”. Vi har sagt oss vara behjälpliga med att till deras personal ge tillgång till toalett och pentry under kontorstid, vardagar, från den 21/10 fram till 31/12, 2020. För detta får vi en viss ersättning. Denna anläggning är en av 139 som är uppställda runt om i Sverige.

Dessutom behöver de ström till kontorsboden som kommer att tas från 16A uttaget under lufttorkaren och ut via ett befintligt hål i väggen. Ersättning för strömmen betalas separat.

Curlinghallen

Kommunen har nu snart renoverat klart nedre delen av vår ytterfasad på norrsidan. Målningsarbete är planerat till i vår. Detta utan kostnad för oss.

Vi får hoppas att dessa förändringar inte ställer till det för vår verksamhet

Skribent: Jan Engström
Epost: This is a mailto link

annons

divisionsspel

 

Postadress:
Södertälje CK - Curling
Box 316
15124 Södertälje

Besöksadress:
Erik Dahlbergs väg 17
15124 Södertälje

Kontakt:
Tel: +46707968644
E-post: sodertalje.curling@g...