Hoppa till sidans innehåll

Nyheter SF - Curlingförbundet


Svenska Curlingförbundet har tillsammans med RF, WCF, Scottish Curling och Curling Canada, tagit fram riktlinjer för hur vi ska hantera och minska spridningen av virus när vi startar verksamheten igen. 

Vi har alla ett ansvar. Här kan du läsa riktlinjer som gäller föreningsverksamhet fram till 31 december 2020. De kan komma att ändras om vi får nya direktiv under hösten. Vi följer noggrant uppdateringar från Riksidrottsförbundet och Folkhälsomyndigheten. 

INNEHÅLL

>MEDDELANDE FRÅN SVENSK CURLING
>INFORMATION FRÅN FOLKHÄLSOMYNDIGHETEN
>LÄNKAR MED VIKTIG INFORMATION
>VARJE CURLARES ENSKILDA ANSVAR
>KLUBBVERKSAMHET

>UTHYRNINGSVERKSAMHET
>UNGDOMSVERKSAMHET
>RISKGRUPPER

Den 11 maj hade vi ett digitalt föreningsmöte i Svensk Curling. Vi pratade om kompensationstöd, säsongsplanering, ungdoms- och utbildningssatsningar och mycket mer.
 
Lag Hasselborg med Anna Hasselborg, Sara Mc Manus, Agnes Knochenhauer, Sofia Mabergs och Johanna Heldin är klara för semifinal vid Curling-VM i Calgary.
 
Lag Hasselborg med Anna Hasselborg, Sara Mc Manus, Agnes Knochenhauer, Sofia Mabergs och Johanna Heldin tog sin åttonde vinst vid Curling-VM efter storseger 6-1 mot Tyskland.
 
Onsdagen blev lite blandad för lag Hasselborg vid Curling-VM i Calgary. Förlust 8-10 mot ett formstarkt RCF följdes av storseger 10-4 mot USA sent på kvällen.
 
Curt Jonsson, Deje och tidigare Åre avled den 19 april, 98 år gammal. Curt var Stor Grabb nr 5 och tillhörde den allra första gruppen som tilldelades Stora Grabbars Märke (Numera Stora Curlares märke) 1966.
 
Lag Hasselborg fortsätter att imponera vid Curling-VM i Calgary och följde upp vinsten mot Skottland med säkra 7-3 mot Tjeckien.
 
Lag Hasselborg har fått en bra start på Curling-VM i Calgary, Kanada med tre vinster och en förlust under de inledande dagarna. Lagets första förlust kom i nattens match mot Kina som vann med siffrorna 7-5.
 
Inställt VM 2020 och turerna inför årets VM har varit många. Nu är det äntligen dags för VM-premiär för lag Hasselborg som är på jakt efter lagets första VM-guld.
 
Klara för Paralympics har landslaget i rullstolscurling påbörjat sin resa mot Peking i Sundbybergs Curlinghall, i samarbete med klubbens juniorer.
 
Nu finns inbjudan och program till sommarens stora händelse för curlingintresserade ungdomar. Nordic Junior Curling Tour's digitala sommarläger är späckat av träningsmaterial och föreläsningar från curlingstjärnor.
 
Vid Svenska Parasportförbundets presskonferens idag blev det klart att Svenska landslaget i rullstolscurling är uttagna till Paralympics 2022.
 
Svensk Curling söker statister till en marknadsföringsfilm. Vi söker dig som är cirka 20-40 år gammal och finns i Stockholm. Kanske har du testat curling tidigare eller så är du nyfiken på curling som aktivitet.
 
Hur vill du att säsongen 2021/2022 ska se ut? Berätta för oss i vår undersökning
 
Lag Edin med Niklas Edin, Oskar Eriksson, Rasmus Wranå, Christoffer Sundgren och Daniel Magnusson tog Sveriges tredje raka VM-guld efter finalseger 10-5 mot Skottland.
 
Lag Edin med Niklas Edin, Oskar Eriksson, Rasmus Wranå, Christoffer Sundgren och Daniel Magnusson tog sin sjunde raka seger vid VM i Calgary och säkrade en direktplats i semifinal vid Curling-VM i Calgary.
 

annons

divisionsspel

 

Postadress:
Södertälje CK - Curling
Box 316
15124 Södertälje

Besöksadress:
Erik Dahlbergs väg 17
15124 Södertälje

Kontakt:
Tel: +46707968644
E-post: sodertalje.curling@g...