Hoppa till sidans innehåll

Prova på curling


Alla kan spela curling!

På måndagar klockan 17:00-18:30 har vi öppet för dig som vill prova på. Anmäl ditt deltagande till This is a mailto link så finns en instruktör på plats som tar emot dig.

Kostnad

Våra Prova-på tillfällen är gratis för dig som är upp till 21 år gammal. För dig som är över 21, är det gratis de första två gångerna men därefter kostar det hundra kr per gång att delta. Vi vill gärna att du fortsätter att curla och bli medlem i klubben.

Ta dig till hallen

Vi finns vid Månskenrinken, Erikdahlbergs väg 17 i Södertälje.

Har du bil svänger du in på Idrottsvägen från Erik Dahlbergs väg. Sväng sedan in till höger genom grinden och parkera vid curlinghallens ingång.

Det går såklart även bra att gå och cykla hit!

Prova curling med funktionsnedsättning

Alla kan spela curling och är välkomna till vår förening! För dig med någon form av rörelsenedsättning har vi något som kallas för stick (spelkö) som går bra att använda stående eller från rullstol.

Du som har någon annan typ av funktionsnedsättning, som syn- eller hörselnedsättning, intellektuell- eller neuropsykiatrisk funktionsnedsättning får gärna kontakta våra ledare innan eller när du kommer till curlinghallen så kan vi prata tillsammans och förbereda så att du enkelt kan spela och ha roligt med oss!

Vad är curling?

Har du frågor?

Kontakta oss enklast via e-post: This is a mailto link

 

Uppdaterad: 28 FEB 2022 09:47 Skribent: Lars Hanson
E-post: This is a mailto link

annons

divisionsspel

 

Postadress:
Södertälje CK - Curling
Box 316
15124 Södertälje

Besöksadress:
Erik Dahlbergs väg 17
15124 Södertälje

Kontakt:
Tel: +46707968644
E-post: sodertalje.curling@g...